säg hej till min trogne kompanjon.

Juste, tröjan jag har på mig hade jag på mig på skolfotot också. om ni ville veta..

matteplugg + dator inom räckhåll = onödiga gifs.


plugg, plugg och återigen plugg.

just nu vill jag bara spy på no och matte. Mest no, ett ämne som tillhör favoriterna. Men efter några timmars konstant pluggande får man nog, faktist.
Tips till mig själv: Ha aldrig datorn inom räckhåll när man pluggar matte. Resultatet blir att man sitter och gör onödiga gifs i photoshop. ni ska få se..

skolfoto.

Nu är jag hemma från skolan, skönt med korta skoldagar!
Men det jag ville säga var..skolfotot är över och jag överlevde. Vilket under! Och min plan att se ut som en bitter kärring lyckades. Fast när vi skulle fota enskilt porträtt var en bild på mig helt normal, och en då jag har världens smile. Att fotografer kan ha en så manipulerande röst alltså! ofattbart. Plus att fotograferingen tog så lång tid så vi missade hela musiklektionen, hur underbart är inte det liksom? Tack gud för alla killar som inte kan vara seriösa när de fotograferas.
Men nu ska det pluggas matte och no, så ja..hejdå antar jag.
har haft denna låten fast i huvudet hela dagen. men så trevligt..!

they will.

Hahahhaaa, epic.
Även denna får man lätt på huvudet, vilket egentligen inte gör något.;) Jon är awesome..! Alla HP-nördar måste se! tror jag hade den i huvudet i kanske en till två veckor..
damn, sucha badass! kan titta på den här hur många gånger som helst, haha ♥
BACKPACK PARTY! :D

so..many..words.

osocial..vilket ord. ett ord jag fått höra många gånger. speciellt i våras, när jag va deprimerad (den meningen kändes konstig att skriva, men anyways..), då fick jag höra 'osocial' flera gånger per dag. och jag blev lika irriterad och förbryllad varje gång.
liksom, ni som säger osocial till någon, tror ni helt ärligt att hon/han blir socialare för det? när man fått höra det av ungefär tre pers varje dag..? Eeeh, nej. Så är det bara. plus att vissa av mina härliga klasskamrater har man bara inte lust att föra ett samtal med.
shit va jag sätt fram emot att få sagt dom här orden. även om jag inte har värst många läsare. men somsagt, anyways. på senaste tiden har jag vart riktigt negativ, men det kan bero på skolfoto (som jag gnäller för så himla mycket om), att min "bänkkamrat" är den värsta personen i hela klassen - uuggghhh, får liksom starka rysningar i hela kroppen när jag tänker på han. han är en såndär person som har buttcrack hela tiden, ett läskigt fake-smile på läpparna och ett skratt som obeskrivbart..liksom ett såntdär påtvingat, läskigt, fakeskratt. och tillsist tjatar han om sina katter och sin storebror hela tiden. han är absolut ingen person man vill umgås med. och.. 2bad Oscar, men ingen i klassen gillar dig. om inte alla bara ljuger riktigt bra vill säga. och tröjan jag köpte till skolfotot valde jag mellan XS och S, men xs var lite tight i armarna, men S var bra i armarna med stor för övrigt. ush, alla dessa världsproblem! jag valde S, så det kommer se ut som jag bär ett randigt tält på skolfotot. hett! ok, där överdrev jag lite.. men mina ben kommer se lite korta ut, as they already do, så jag överlever nog.
Därför har jag vart så negativ de senaste dagarna:) nästa inlägg blir något roligare, lovar.

sundays are fun! ..naah.

Ska snart åka till stan med mamma och köpa en tröja till skolfotot imorn.
not-so-excited. det är ju liksom den värsta dagen på hela skolåret imorn, WOHO! börjar bli lite smått desperat i mitt hopp om att få något 24-timmars virus tills imorn, skulle sitta fint.


klicka på bilden för att se i större format.

detta handlade förra inläggets rubrik om..
Haha, jag är nördig.

woho, just 7134 km between u and me.

cool jag är! sitter i min pyjamas, dricker proviva och tycker synd om mig själv. ont i magen som bara den.. och massa annat som gör mig ledsen, tillexempel på måndag kommer det vara den värsta dagen på hela skolåret. nämligen skolfoto. känns ju lite sådär lagom kul när man inte ser riktigt ok ut. i år ska jag se riktigt bitter ut..! eller..jag ska iallafall inte le. för då är risken stor att jag kommer se helt retarded ut. livet är hårt, haha:(
såhär glad ser man ut en dag som denna. (nej jag skelar inte, och somsagt, jag har en hals. men den lyckas alltid försvinna, ..skyller på mitt massive head. haha, self loathing på hög nivå)


"är ni seriösa när ni säger att ni gillar den låten?" "eeeh, ja såklart?"

dagens konversation gjorde mig allvarligt oroligt.
nää, skoja bara. men fest hos mange måste vara den sämsta låten, någonsin

tiger mountain peasant song.


no you never left my mind.

jag är kär.. tror jag.
and i can't get him out of my head.
Somsagt, han är det enda jag tänkt på sen den fjortonde juni.
det är galet, men han är så himla fin. ♥
Jag är en tönt, jag vet. men när våra blickar möttes, åh det var nära att jag satte mitt tuggummi i halsen. så fin är han. Isället för att klaga på min extrema nerdiness, lyssna på Of Montreal – Requiem For Omm2 istället:)

focus.

Efter träningen, när jag hade stretchat och duschat kände jag mig grymt sugen på tonfisksallad. Och ja, här ser ni resultatet.:) En sak till jag gillar med det är att det går så himla snabbt och fixa ihop. Thumbs up.
Gjorde en egen variant av instagram, haha.. Blev inte så likt om man är petig med detaljer, men är trött på att ladda upp bilder som är helt vanligt redigerade. Så med lite hjälp av den manuella fokusen (ja, det är meningen att den ska vara i "o fokus") och en texture från deviantart blev jag rätt nöjd, ändå.
Nu väntar jag på Svenska Hollywood-fruar, så himla glad att det blev en till säsong!:)

you pick the insects off plants.

Hej på er! Det har vart dött på bloggen den senaste veckan, men nu hoppas jag att jag ska ha lite tid till att blogga. Första skoldagen är avklarad..eller, för exakt en timme sen var första skoldagen avklarad. Jag som nästan alltid vart bland de längsta i klassen är nu bland de kortaste, eller iallfall nånstans där imellan. 
nu ska jag äta något, pilla lite i photoshop och sedan ska jag ut och träna. Föresten, glömde säga..vårat schema är brutalt!



crying out for attention.

Hej på er. Den kommande veckan blir det nog inte så mycket bloggande. Vi ska hämta Olle, ridningen börjar igen, nästa måndag börjar skolan, behöver fixa massa saker. Men uppdaterar så fort jag har tid och faktist har något att skriva om/visa er.
Ha det så bra sålänge!

Bara en bild på mig och Natacha från i somras. Jag skötte om och red henne i en vecka då. ♥ Just på detta ridpasset red jag med några kompisar och deras hästar, och alla ramlade av ett x-antal gånger. Haha;') Jag älskar ponnysar!


narnia.


hi.

Här är jag. Och jag har faktist en hals, tro det eller ej.;)

no lies, just love.

Conor Oberst är fin. Han är en fantastisk låtskrivare, sångare och att inte tala om hans ögon. Bruna ögon är så himla fint. ♥

ooh la.

Som sagt, älskar det här bandet. Och den här låten är helt underbar ♥

the kooks.

Jag älskar, älskar, älskar detta band! Och Luke Pritchard.. Jag. tror. jag. dör.
source: google

olle.

Om exakt 13 dagar ska vi åka och hämta en ny familjemedlem.. Olle, en himla söt boxervalp! ♥ Så nu får våran 7-åriga boxertik Sally en liten lillebror. Känslan är fortfarande helt ofattbar.. Vi ska köpa en till hund!:') Resan upp till dalarna tar sju och en halv timme - dit. Men vad gör man inte för en ny familjemedlem, och som dessutom är jättesöt?
Här är fina "gammel-Sally"

klara.

Kom på att jag inte berättat något om mig själv än.. Haha. Iallafall,
Jag heter Klara, och är född på hösten 1998. Känner mig äldre än vad jag egentligen är.. Men det är väl rätt vanligt antar jag? Jag ser mig inte som cool eller något sånt. Oftast kan jag inte ta mig själv på allvar.;)
Musik.. är väl det bästa som finns! Such pretty words, but life's no storybook. ..tyvärr. Conor Oberst, Fleet Foxes och Death cab for Cutie lyssnar jag mest på. Men också Coldplay, Elliott Smith, Bon Iver, Lykke Li och Band of Horses.
Jag gillar att fota, helst djur eller naturfoton. Läsa Harry Potter, se på bra filmer, redigera i photoshop och busa med min hund Sally.
Jag föredrar Engelska före svenska. Now you know.;)


i spend too much time thinking. of you.

Det är så mycket som pågår just nu, så jag har inte riktigt hunnit med bloggen. Men jag lever iallafall. Skriver mer sen..

RSS 2.0