conor oberst.

En kille som jag verkligen älskar, och har gjort det hur länge som helst är Conor Oberst! Ingen jag känner vet vem han är, vilket förvånar mig..! Han är den mest fantastiska, underbara, finaste person jag vet. ♥ Min högsta önskan är att få höra han live. När jag var deprimerad var det han som fick mig att gå upp, sätta på datorn och lyssna på hans musik. Den gjorde mig glad, trygg. Typ. Men den gjorde mig också väldigt ledsen, på ett bra sätt. Det är lite svårt att förklara. Men hans låtar är så himla vackra, bra och.. vad ska man säga? underbara! Tror nog jag är lite kär i honom, haha.. ♥

"i sing and i sing of awful things. a pleasure that my sadness brings" haligh, haligh, a lie, haligh.



california here we come, right back where we started from.

Igårkväll tittade jag på sista avsnittet av säsong tre, O.C. Satt och grät hela avsnittet. Speciellt när de slutade skolan och Speeding Cars med Imogen heap spelades. Åh.. så sorgligt att veta hur det slutar..! Sen när Marissa dog, åh gud. Satt och snörvlade och grät när Ryan bar henne iväg från den brinnande bilden, Hallelujah med Imogen Heap spelades och Ryan insåg att hon va död.
source

i guess that your truth is just the ghost of your lies.

Några av låtarna som betyder så himla mycket för mig, och som fått mig gråta flera tårar.. ♥


Bright Eyes – Lua
Bright Eyes – Road To Joy
Bright Eyes – Land Locked Blues
Bright Eyes – Easy/lucky/free
Bright Eyes – Ladder Song
Bright Eyes – Bowl of Oranges
Bright Eyes – Coyote Song
Bright Eyes – Padraic My Prince
Bright Eyes – Haligh, Haligh, a Lie, Haligh
Imogen Heap – Hide And Seek
Coldplay – Fix You
Elliott Smith – Twilight
Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version

music is pretty much my best friend.

source

some pictures from today.


you didn't get to heaven but you made it close.


carrot ginger walnut cupcakes.

Detta är ingen bakblogg, men kände mig tvungen att visa er dessa cupcakes jag bakade idag.. Åh, så himla goda blev dom. Men själva muffinsformen var alldeles för liten, så tog över dom till folieformar när de svalnat.

i wanna be the surgeon that cuts you open and fixes all of lifes mistakes.

Här är några av mina favoritlåtar just nu (haha, ja ni ser att jag gillar Bright Eyes, skarpt)..
Bright Eyes – Ship In A Bottle
Bright Eyes – Gold Mine Gutted
Bright Eyes – Haligh, Haligh, a Lie, Haligh
Bright Eyes – Jejune Stars
Bright Eyes – Firewall

erised mirror.

Frågan är om det finns något mysigare än att sitta i hamocken och läsa harry potter? När någon kommit på något bättre, come talk to me.

deathly hallows cupcakes.

kalla mig besatt.. Men kände mig bara tvungen att baka dessa vegan cupcakes efter premiären förra veckan.

the boy who lived.

Ikväll ska jag se på Harry Potter and the deathly hallows part 2 för andra gången. Dock blir det inte i 3D den här gången. Åh..längtar ihjäl mig..! Men tillsvidare får Harry Potter och de vises sten (boken) hålla mig sällskap. För er som inte visste, så är jag en riktig Harry Potter nörd. Funderar på att beställa fläderstaven någon gång också, liksom hur coolt skulle inte det va? Eller kanske kvicken. :) ..vi har Daniel Radcliffe's autograf hemma, mina systrar skickade iväg ett brev till honom för något år sen. That's pretty cool.
source 1, 23

american candy.

I torsdags kom min kompis hem ifrån en usa resa. ..Och med sig hade hon två förpackningar Reese's cups och en förpackning Reese's pieces. - mitt favoritgodis. Lyckan var total..! ;) Speciellt eftersom jag inte ätit det på två år. Och när man väl stoppat in lite reese's i munnen, är det nästan omöjligt att sluta äta..! För er som inte vet vad reese's är, så kan jag berätta att reese's pieces är som non-stop ungefär, fast med jordnötssmör istället för choklad. Och reese's cups är jordnötssmör och mjölkchoklad i en liten pappersform.

postcards from me.

..Välkommen till mitt lilla krypin! Lämnar min förra blogg eftersom jag inte var riktigt nöjd med domänen. Men här känner jag mig hemma, hoppas ni också gör det..!


RSS 2.0